maandag 3 november 2014

Wat maak een horecabedrijf tot gadget...

U weet van ons Texels avontuurtje...en natuurlijk heb ik dan altijd oog voor de horeca. Niet oppervlakkig maar waarom heeft de één meer te doen dan de ander... en neem van mij aan dat De Koog het meest 'horeca gerelateerde' centrum heeft binnen ons Nederland.



Om een uur of elf liep ik hier afgelopen vrijdag rond en dan zie je dat de één het veel drukker heeft dan de ander.... 'binnen de trendy's' is het nog druk met de 'uitbuikers' de pizzeria's zijn al dicht... evenals de Grieken...een drietal blijft gewoon gevuld en de rest is aan het ruimen.
Alle uitbaters hebben externe verwarming binnen hun terrassen.... maar dat mag niet baten...

'k denk dat het heeft te maken met de mens achter het bedrijf.... of toch eigenlijk niet...ik weet het zeker... De één is horeca en de ander niet.... en dat maakt het verschil.....
Horeca is blijkbaar menselijke beleving geven.... de één kan dat en een ander niet..

Een goedlopend horecabedrijf heeft vaak niet te maken met de prijsstelling... het gaat om de beleving, de ambiance en de kwaliteit... eigenlijk eenvoudig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten