dinsdag 14 februari 2012

#HorecaEvenTT.... een bijzondere beurs #HETT

Een bijzondere beurs wordt het genoemd... een intieme beurs.... een wedstrijdplein met een voorbeeldfunctie.. en dat is op enkele jaren na altijd zo geweest. Binnen het noorden des lands kunnen ze dit, kunnen wij dit maar hoe komt dit eigenlijk. Wel Roelof heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het organiseren van wedstrijden en wij die nu ook al enkele jaren binnen de organisatie opereren weten hoe het voelt om te winnen en om te verliezen. Winnen is mooi en verlies moet je kunnen dragen..... en dat heet nuchterheid.... en daar draait het om bij Eventt Culinair, er zijn namelijk geen verliezers, alleen maar deelnemers en dat weten zij die meedoen.



Het kopje koffie voor de deelnemers, het broodje in de heel vroege ochtend, eigenlijk te vroeg voor ons horecadieren.... de verhalen.... de ergernissen, de opbeurende woorden.... zo is EvenTT Culinair en daarom groeit het EvenTT.... door nuchterheid en menselijkheid.... zwoegen, afzien.... maar altijd met een goed gevoel.....












Morgen de wedstrijd ''halfom'.... de meest mooie om naar te kijken... en dat is de kracht van ons EvenTT... deelnemers te kort, geen probleem.... het wordt opgelost.... zoal ze binnen een dorp doen.... maar laten we alert wezen.... het dorpsgevoel moet blijven... want daar vragen de mensen om, geen gelul, gewoon koken.... met elkaar en toch ietwat tegen elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten