donderdag 5 april 2018

Meegaan met de seizoenen...

Soms kun je depressief raken binnen de horeca als je de seizoenen als leidraad neemt voor je menukaarten....


De maand maart was koud, heel koud, dus er gebeurde weinig binnen de natuur, terwijl de lente ter kalender begint op 21 maart.... Binnen de horeca raken we dan soms het stuur even kwijt, het wild had eigenlijk al van de kaarten gemoeten, we moeten aan 'lichtere gerechten' gaan denken want de lente begint...


Vandaag vijf april, meten we een temperatuur van 3 graden en wat gaan we dan doen met onze seizoen- gebonden menukaarten. We staan 'pad'... het enige wat we kunnen doen is een 'interim-kaart'... 






Ik baal als een stekker van die klote temperaturen..... maar helaas, de voorjaarskaart kunnen we nog niet maken, want er zijn nog geen asperges, lammetjes die smaak hebben.... en meer van zulks lekkers...

Of ben ik een 'doemdenker' .... ;-

1 opmerking: