dinsdag 3 november 2015

We gaan eindelijk anders dan.... #EvenTTCulinair


Vanmorgen een meeting gehad met de organisatie van EvenTT... spijkers met koppen slaan gaat dan altijd snel, eenvoudig en helder. Wedstrijden vernieuwen... innovatief zijn, beleving willen geven.... een menu willen koken, een black-box.... ach eigenlijk is alles al bedacht.... vandaar dat we anders gaan.... maar dat mag nog niemand weten...
De a la minute wedstrijden met uitzondering van de maandag, gaan anders, deelnemers nemen enkel hun hoofdbestanddeel mee aangaande het hoofdgerecht, alle andere ingrediĆ«nten aangaande het menu worden (na persoonlijk intens contact met onze hofleverancier) a la minute 'geshopt'... op de beursvloer...

Het restaurant zal anders zijn betreft inrichting en bereikbaarheid... bediening heeft een heus zebrapad naar het ''pop-up' restaurant, waarbij wij weten dat een zebrapad 'heilig' is binnen situaties.



Onze jury bestaat uit mensen die hun sporen verdient hebben en met 'beide poten' in de klei staan... 
EvenTT Culinair zal EvenTT Culinair blijven wat betreft beleving.... maar het decor zal anders zijn.... beleving hebben we altijd al gehad.... maar we bouwen het wel uit, samen met u

Natuurlijk mag ik dit nog  niet naar buiten brengen.... laat dit onder ons blijven....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten