maandag 30 november 2015

Een andere kerst.. #Binnenhof

Normaliter bericht ik niet vaak over de plek waar ik ter service ga, 'k houd daar niet zo van, ook niet binnen de social media.... al die 'goedkope menuutjes' die worden aangeprezen, al die fotootjes van gerechten... en dan maar hopen op een 'vind ik leukje' ....  Toch wil ik u iets vertellen over het restaurant binnen het park De Weerribben... waar ik veel tijd doorbreng...



Langzamerhand maken we ons klaar voor de kerst... nog even wachten tot de 'gemijterde bejaarde' weer ter Spanje gaat met zijn pieten-verhaal.... en dan vindt er binnen Nederland een metamorfose plaats.... nadat de vloeren zijn ontdaan van strooigoed... komen de relikwieën die de kerst moeten uitademen van zolder... zo ook bij ons. De metamorfose datum is op zes december...  de muziek zal anders klinken, de haarden zullen harder branden en de belichting zal nog intiemer zijn... alleen maar om de gast te laten beleven... warmte te geven en een warme sfeer te verkrijgen.... en dat doet u natuurlijk ook....

Wat gaan we doen met de kerst... die vraag stelden we ons al maanden geleden... wat willen de mensen en wat kunnen we meer doen... Ons doelgroepen zijn divers... maar onze buffetten hebben zich bewezen afgelopen jaren... 
We hebben een zwembad, een enorme speelzolder, ballenbakken, etc... kinderanimatie... 
Enfin we hebben genoeg te doen voor de kinderen.... en dat geeft meerwaarde, we hadden de afgelopen jaren al speciale kinderbuffetten op 'kinder-hoogte'... maar we gaan aan de slag met het kinderbuffet... natuurlijk zullen de meest gewilde gerechtjes niet ontbreken, maar we gaan het wel uitbouwen... met meer gezonde items....

Onze brunches en buffetten zullen in het teken staan van beleving....  de kwaliteit zal zijn als voorafgaande jaren.... maar we willen meer beleving... vandaar dat de keuken ook voor de schermen gaat... 'live-cooking' wordt dat vaak genoemd, u weet wel... koks maken gerechten onder het toeziend oog van de gasten.... maar dat bedoel ik niet... 

We draaien de brunches en buffetten zoal u gewend bent.... maar we hebben de super-smoker van zeven meter aan ons pand 'geplakt' en daar gaan we lekker bourgondisch mee tekeer.... koks fileren hele vissen, snijden varkensruggen uit 'ter tonele' en ook de bereidingen zullen zo zijn.... gewoon lekker bourgondisch tekeer gaan.... om alleen maar lekkers te serveren....

De opening van de avonden zal spectaculair zijn.... voor het noorden van het land....

Nu zie ik u al denken.... je loopt reclame te maken.... voor het bedrijf, maar dat is niet zo, de brunches zijn al zowat vol gereserveerd... zodat we een derde 'kerstdag-ochtend' moeten inlassen... de avonden zijn ook al pittig gevuld.... terwijl de de marketing pas deze week van start gaat....

We hebben afgelopen jaren eerlijk gezaaid... en gaan nog eens zaaien op de kerstmarkten.... omdat we dat leuk vinden... raar hè....

Kerst 2015..... Beleving & van de rest weet u..... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten