vrijdag 14 februari 2014

Het was aangenaam goed #HorecaEvenTT #belevingsbeurs

Ik ben nog te 'leeg' om eigenlijk een blogje te plaatsen.... het waren energieke dagen deze week.... tijdens de horecabeurs Horeca EvenTT... 'het was de kers op de taart' we hebben ook dit jaar weer iets goeds gedaan....we hebben de beurs uitgebouwd tot een belevingsplatform binnen de gastronomie....   


Assen is en blijft een feestje..een gezeteld feestje..... en we kunnen van alles erbij verzinnen... deze beurs is niet meer weg te denken, een groot gastronomie plein, een demoplein... en ga zo maar door.... hier willen kunstenaars optreden, optreden zonder poeha....


Ik denk dat EvenTT Culinair binnen deze beurs.....er opnieuw in is geslaagd beleving te verkrijgen.....het is geworden zoals wij wilden..... een meetingspunt voor vakgenoten, hier schudden we elkaar de hand......



Maar nu even niet meer..... gewoon even nagenieten.... en bij-slapen,,,,,, zoals velen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten