maandag 19 oktober 2015

Uniek willen blijven.... en dan ineens...

Soms gaan bedrijven...in rook op.... terwijl ze er alles aan doen om uniek te blijven.... en dat is vaak de last... want uniek willen zijn en blijven is eigenlijk onbetaalbaar....


Zo gaat dat, circussen voeren acts op en zo ook de horeca...want we willen volle zalen..

Laten we binnen de horeca overgaan op het afschieten van leeuwen, olifanten...en meer van zulks..binnen andere continenten. laten we dit vlees gaan bereiden. Uw chef op safari... 't kost een paar centen, maar de gast wil wel betalen... neem dat van mij aan.... en u bent uniek, komt in de picture... en dan gaan balletjes rollen....

De horeca is een circus.... en een circus zou horeca kunnen zijn met al hun 'unieken'...

Waarom geen leeuw en of olifant op de nieuwe menukaarten, 't is 18 oktober geweest... het wildseizoen is geopend... 


En dan ineens.... is het optreden niet meer uniek... raar hè......

Horeca draait enkel om warme gastvrijheid...unieke ambiance... en de rest is bijzaak... denk ik weleens...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten