donderdag 23 februari 2017

Op naar EvenTT Culinair 2018, maar nog even nagenieten...

Het was opnieuw weer één groot culinair feest daar binnen de TT Hall in Assen... tientallen deelnemers, duizenden bezoekers, dit kan alleen binnen het noorden... denk ik weleens..
Deelnemers die tot op het bot gaan, soms winnen en dan totaal uit hun dak gaan... sponsoren die meedenken en doen.... naast, Bakker Vakkeuken, Wüsthof, Jos Beerens, Gastro Supply nu nieuw Deli XL als hoofdsponsor en laten we onze vrienden van EvenTT Culinair ook niet vergeten met al hun bonussen.. allemaal mensen en bedrijven die dit gastronomisch feest mede mogelijk maken...

Nieuw dit jaar was de opzet van de Grand Prix EvenTT Culinair, de 'winkel binnen de wedstrijdruimte' naast het versplein en dit was meer dan een succes... het was een groot gastronomisch feest waarbij natuurlijk ook de Culinaire Saisonnier aanwezig was, Edwin Loos reikte niet alleen de Saisonnier Persprijs uit, maar deelde mede een nieuwe prijs te willen geven aangaande de Patisserie... en daar stonden 'smakelijke kunstwerken'.... kortom... nog even nagenieten... binnenkort de fotocollage van dit jaar op de site... en dan alweer nadenken over komend jaar... en weet u, dan hoop ik dat de Food Reporter er drie dagen bij is, zij weten culinaire emotie te vertalen in beeld... #meerdansuper











Alle foto's staan binnenkort online op de site van EvenTT Culinair..... maar veel ervan kunt u al inzien via Facebook....

Mensen, vakgenoten, deelnemers sponsoren, Mimicry.... met elkaar hebben wij iets meer... dan anderen en daar ben ik trots op, ik heb genoten, gehuild en gelachen...emotie daar gaat het om...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten