maandag 8 september 2014

Met de seizoenen mee gaan #horeca #vakantieparken #Binnenhof

Nu we een mooie nazomer hebben..... kun je gaan verzanden en dat is gevaarlijk....  de juiste uitbater kijkt vooruit... naar wat komen gaat....


De herfst is interessant... maar de winter belangrijker... restaurant het Binnenhof draait... alle avonden en weekenden zijn druk bezet... en dat had ik niet verwacht binnen Paasloo... dus ben daar word je vrolijk van... de keuken is nu gebruiksvriendelijk... gecontroleerd en voldoet aan de diverse verwachtingspatronen....van de diverse doelgroepen..


'k weet nu waar de gasten van houden.... van wat er gebeurd binnen de seizoenen... dus hoe een keuken zal moeten kunnen functioneren en ingevuld moet worden van een vakantiepark.... en dat is interessant, veel partijen, veel besloten barbecues veel trainingen met als voorbeeld  #ING #ACHMEA  #FRIESLANDFOODCAMPINA 
Met de seizoenen mee gaan...  blijft belangrijk, maar.... kwaliteit voor de juiste doelgroepen aanbieden..... daar gaat het om.. 
Over wat we met de kerst gaan doen.... dat hoort u binnenkort....meer...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten