tag:blogger.com,1999:blog-3245096611240201298.post5613701936425696696..comments2023-10-20T06:33:34.754-07:00Comments on Harry Bult: Koks gezocht.... #reacties ...Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3245096611240201298.post-6214242513794895242014-08-23T17:27:26.679-07:002014-08-23T17:27:26.679-07:00Ik vind het een super blog!!! weer als gewoonlijk!...Ik vind het een super blog!!! weer als gewoonlijk!!! lijkt wel alsof je een nieuwe roeping naast het vakwerk koken gevonden hebt! je schrijft erg mooi en, legt de boodschap duidelijk neer. Vele malen gewoon niet gereageerd omdat ik er simpelweg mee eens ben. Zo komt er, zo nu en dan een blog bij en dan denk ik gewoon ja! zo is het! Bij deze mijn excuses dat ik niet eerder gereageerd heb en daarnaast mijn oprechte complimenten! RoelRoelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3245096611240201298.post-10877871516496641002014-08-23T14:58:15.901-07:002014-08-23T14:58:15.901-07:00Wordt altijd vrolijk van een reactie..op een schri...Wordt altijd vrolijk van een reactie..op een schrijven, want velen denken en durven niet.... maar wees niet anoniem...want wie moet ik dan bedanken... <br />Harry Bulthttps://www.blogger.com/profile/15942252263994954023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3245096611240201298.post-12720075905570603742014-08-23T04:21:23.613-07:002014-08-23T04:21:23.613-07:00Maar al te waar, wat je schrijft... Werk al langer...Maar al te waar, wat je schrijft... Werk al langere tijd voor een hotel in amsterdam, waar men nu een uitzendburo heeft binnengehaald ipv freelancers. Goedkoper he... Toch lever ik tot 3x zoveel werk af als de ex-kwikfitter die er aan de kant gezet is. Geen naam maar helaas al te herkenbaar het gemis aan discipline, z'n gebrek aan kennis (waar warenkennis 1 onderdeel van is) z'n geleuter met iedereen en z'n gescheevel door de keuken.<br />Gelukkig zijn er toch nog echte koks, anders heb ik niemand om mijn kennis te delen. Maar het meest schuldig aan de situatie van nu is toch echt de werkgever, die handjes ipv een lijf voldoende vind. Een volwaardig mens in de keuken schijnt te kostbaar te zijn. En leerlingen overbodige luxe. maar over 10 jaar heeft hij nog steeds mensen nodig die bereidt zijn te bereiden. Maar dit is het schisma van de horeca.... Maak het al ruim 35jr mee......Anonymousnoreply@blogger.com